Panouri Solare

banner468x60px
Panouri Solare

Panouri Solare Pagina de Contact pentru PanouriSolarePret.ro
Panouri Solare
Adresa:
Sediul social: Str. C. Pascal nr 17B

Deva
Romania

Email: Această adresă de email este protejată împotriva boţilor de spam. Trebuie să activaţi JavaScript pentru a o vedea.
Număr mobil: +4 0720-996 713
http://www.panourisolarepret.ro

 
Al Gore se aliaza cu Soarele pentru salvarea SUA

Pe fondul unui raport alarmant asupra incalzirii globale, prezentat de Agentia americana de Mediu, fostul vicepresedinte american, Al Gore, a gasit o solutie.
Al Gore sustine folosirea sistemelor solareAl Gore a prezentat natiunii americane un plan care presupune ca, in zece ani, productia de electricitate a SUA sa provina 100% din energii regenerabile.
"Securitatea nationala a Statelor Unite este amenintata de schimbarile climatice", a spus Al Gore, fostul vicepresedinte american, intr-un discurs pe care l-a tinut in apropierea Casei Albe.
"Mai mult decât atât, civilizatia este in pericol, iar una dintre cauzele catastrofei care ne ameninta o constituie dependenta de petrol si carbune", a declarat Al Gore in fata unei multimi impresionante de americani.

El a pledat pentru utilizarea energiilor regenerabile, in special pentru folosirea intensiva a panourilor solare si a energiei eoliene. "Avem sansa sa schimbam cursul istoriei. Utilizarea energiilor regenerabile in conditiile in care pretul petrolului sare in aer reprezinta o cotitura in istoria omenirii comparabila cu primul pas pe care l-a facut omul pe Luna", a mai spus Al Gore.
Fostul vicepresedinte american este sustinut in convingerile sale si de recent alesul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, dar si de Agentia pentru Protectia Mediului (EPA), care arata in ultimul sau raport ca incalzirea globala va afecta rezervele de apa ale SUA, iar fenomenele extreme vor duce la cresterea cererii de energie si va lovi populatia defavorizata.
Esti pe pagina  : panouri solare pret Contact