Panouri Solare

banner468x60px

Panouri fotovoltaice ieftine Email
Miercuri, 22 Iunie 2011 19:34

panouri_fotovoltaice_230wp259 euro fara TVA

Panouri fotovoltaice policristaline ieftine.

 

Panou solar fotovoltaic policristalin 230W de la SINOSUN este proiectat pentru sisteme rezidentiale stand-alone, centrale electrice si cladiri de birouri, cabane, colibe, case de munte, semne de circulatie, receptoare radio, case mobile, barci etc. Acest panou fotovoltaic este conceput pentru viata lunga la cele mai exigente conditii de lucru si mai dificile conditii de mediu. Tensiune maxima 1000V in sistem DC.

STOC EPUIZAT!

Caracteristici:

1. Protectia celulelor spre exterior este posibila datorita unei transparente foarte ridicate si a unei foi de Tedlar, incapsulata iintr-un vid la temperatura inalta intre doua foi de EVA (etilen vinil acetat).
2. Un cadru robust din aluminiu anodizat face acest panou fotovoltaic extrem de rezistent.
3. Procesul de productie asigura o protectie maxima la celule fotovoltaice chiar si in cele mai dificile conditii de lucru si cele mai dure conditii de mediu.

Date tehnice:

-    Module type P60-230W
-    Dimensiuni 1650-992-50
-    Voltage at Pmax (Vmp) 29,5 V
-    Current at Pmax (Imp) 7,80 A
-    Open circuit voltage (Voc) 36,60 V
-    Short circuit current (Isc) 8,42 A
-    Nominal Operating Cell Temp (NOCT) 47 C
-    Maximum system voltage 1000V
-    Weight 15 kg

Important! Acest tip de panou  fotovoltaic se vinde fara alte accesorii, pentru un sistem complet (suporti de prindere, regulatori, acumulatori, cabluri) se oferteaza separat . Fabricat in China.

panouri_fotovoltaice_ieftine_230wp

 

Comments (0)Add Comment

Write comment

busy
 

Curs valutar
Al Gore se aliaza cu Soarele pentru salvarea SUA

Pe fondul unui raport alarmant asupra incalzirii globale, prezentat de Agentia americana de Mediu, fostul vicepresedinte american, Al Gore, a gasit o solutie.
Al Gore sustine folosirea sistemelor solareAl Gore a prezentat natiunii americane un plan care presupune ca, in zece ani, productia de electricitate a SUA sa provina 100% din energii regenerabile.
"Securitatea nationala a Statelor Unite este amenintata de schimbarile climatice", a spus Al Gore, fostul vicepresedinte american, intr-un discurs pe care l-a tinut in apropierea Casei Albe.
"Mai mult decât atât, civilizatia este in pericol, iar una dintre cauzele catastrofei care ne ameninta o constituie dependenta de petrol si carbune", a declarat Al Gore in fata unei multimi impresionante de americani.

El a pledat pentru utilizarea energiilor regenerabile, in special pentru folosirea intensiva a panourilor solare si a energiei eoliene. "Avem sansa sa schimbam cursul istoriei. Utilizarea energiilor regenerabile in conditiile in care pretul petrolului sare in aer reprezinta o cotitura in istoria omenirii comparabila cu primul pas pe care l-a facut omul pe Luna", a mai spus Al Gore.
Fostul vicepresedinte american este sustinut in convingerile sale si de recent alesul presedinte al Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, dar si de Agentia pentru Protectia Mediului (EPA), care arata in ultimul sau raport ca incalzirea globala va afecta rezervele de apa ale SUA, iar fenomenele extreme vor duce la cresterea cererii de energie si va lovi populatia defavorizata.
Esti pe pagina  : panouri solare pret Promotii Panouri fotovoltaice ieftine